Home gjestebok Nyheter - facebook om jmfoto fotokurs bryllupsfotografering

 

 

Fotooppdrag

Andre oppdrag og salg av bilder

Salg av arkivbilder

JMFOTO har i over 10 år levert bilder til reklame og reportasjer. I hovedsak dreier det seg om bilder av friluftsliv, ski, topptur, ekstremsport og landskap. Se noe av utvalget i bildegalleriet, og kom med forespørsel om det er noe spesielt dere er ute etter. Priser fra 500,- til 15.000,-. Ta kontakt for prisforespørsel.

Oppdragsfotografering

Barnefotografering/konfirmant: Bildene kan tas i studio, hjemme hos dere, eller ute.  Leverer et utvalg på 20-30 bilder. Av disse får man 3 bilder på CD ferdig bearbeidet i full oppløsning klare til print.  Pris:  1800,-.  Ytterligere bilder koster kr. 500,- pr. stk.

Familiefotografering: Vi blir enige om lokalisering for fotograferingen. Ønsker dere studiobilder eller bilder ute?  I løpet av en time får man fotografert hver enkelt for seg, og sammen. Det leveres 20-30 bilder til utvelgelse, og av disse kan man velge 4 bilder ferdig for print. Pris: 3.000,-

Firmafotografering: Portretter og andre jobber for næringslivet.  Leveres med  fulle rettigheter til bildene. Pris 3000,- for første time, og 1500,- kr, for ytterligere timer.  For ekstra behandling /justering kr. 500,-.

Ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål eller ønsker mer informasjon

JM FOTO

Tomasjordnes 63- 404 9024 Tomasjord

Telefon: 990 23 555

epost: jm@jmfoto.no

epost fotokurs: fotokurs.tromso@gmail.com

home: www.jmfoto.no

 
 

Fotograf Jens-Morten Øvervoll. Tromsø Norway