Home gjestebok Nyheter - facebook om jmfoto fotokurs bryllupsfotografering

 

 

 

 

Jens-Morten Øvervoll ble inspirert etter to arbeidsuker  hos fotograf Stokmo i 8. klasse. Det ble tatt tusenvis av bilder i årene frem til han ble selvstendig næringsdrivende i år 2000 og holdt sitt første fotokurs.

Jens-Morten er selvlært fotograf som tar de fleste typer bilder. Hovedfokus har vært på ski og ekstremsport fotografering, for salg til bøker, reportasjer og reklame.  Det har blitt mer oppdragsfotografering av varierende type den siste tiden. Det være seg,  studiofotografering, bryllup  og portrett.

Han er utdannet lærer, og har undervist foto i den videregående skole. De årlige fotokursene har blitt svært populære, og flere kurs er blitt utviklet for å tilfredstille de flestes behov.

Jens-Morten sine bilder er publisert i alle verdensdeler, han har vunnet en prestisjefylt pris for 2.beste skibilde i verden for 2005. Kåringen ble gjort av verdens største skimagasin, Powder Magazine.

Blant Jens-Mortens kunder finner man: National Geographic, Adventure, Powder Magazine, K2 skis, Åka Skidor, Fri Flyt,  Vagabond, Zine Travel, Dagbladet, Nordlys, Dagbladet Tromsø, Widerøe Magasinet, Tromsprodukt,  Norrøna Sport, Rottefella,  Helsport, Tromsø 2018, Privatmegleren, Tromsø Leiligheter, Forsvaret,  Tromsø kommune, Universitetet i Tromsø, Troms Reiseliv,  gatemagasinet Virkelig, og sist men ikke minst barnefamilier og nygifte.

Ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål eller ønsker mer informasjon

JM FOTO

Tomasjordnes 63- 404 9024 Tomasjord

Telefon: 990 23 555

epost: jm@jmfoto.no

epost fotokurs: fotokurs.tromso@gmail.com

home: www.jmfoto.no

 
 

Fotograf Jens-Morten Øvervoll. Tromsø Norway