Home gjestebok Nyheter - facebook om jmfoto fotokurs bryllupsfotografering

 

Til bildegalleriet fra tidligere bryllupsoppdrag

Bryllupsfotografering

JMFOTO har spesialisert seg på å ta bryllupsbilder ute.  Sammen med brudeparet finner vi de omgivelsene som reflekterer best hvem de er og hvilke bryllupsbilder de vil ha.  Noen ønsker å få foreviget vielsen og festen, mens andre også vil ha forberedelsene.


Generell info

Fotografen møter alltid brudeparet ca. 1 uke før vielsen for å legge de siste planene.  JMFOTO kan levere ferdige utskrifter, men prioriterer selve fotograferingen, og kundene vil få en CD med det antall bilder som er avtalt. Da står man fritt til å etterbestille og ellers bruke bildene slik man ønsker.  For å gjennomføre vil fotograf med assistent bidra til å gjøre fotograferingen til et flott minne fra bryllupsdagen. 


Bryllupspakke 1:  Offisielle bryllupsbilder

Fotografering av de offisielle bryllupsbildene. Ca 1,5 timer fotografering. Det leveres 20-30 bilder digitalt der man får velge ut 4 bilder som blir ferdig behandlet klare til utskrift.  Man står fritt til å velge hvor man får skrevet ut bildene. Pris: kr. 4000,-

Bryllupspakke 2:  Offisielle bryllupsbilder og vielsen

Her blir alle viktige øyeblikk under vielsen foreviget.  Fotograferingen er uten blits siden dette kan virke forstyrrende for gjester og brudepar.  Det blir levert ca. 100 bilder fra vielsen på en CD. Disse kan man selv velge å bruke i en fotobok i lag med andre bilder fra bryllupsdagen. Etter vielsen fortsetter man til de steder hvor man tar bryllupsbildene.  Det er ønskelig å ha 1,5 timer til disposisjon, og det blir levert 20-30 bilder hvor dere kan velge ut 4 bilder som blir behandlet til utskrift.  Pris: kr. 6.500,-

Bryllupspakke 3: Vielsen, offisielle bryllupsbilder og bryllupsforberedelsene eller festen

I tillegg til bryllupspakke 2 vil man her få bilder fra morgenen/formiddagen før vielsen ELLER bryllupsfesten. Beregnet tid er ca. 8 timer.  Velger du forberedelsene så inngår det pynting , frisør, påkledning, detaljer av sko, blomster m.m.  Her får man 50-100 bilder fra formiddagen og pynting eller festen og over 100 bilder fra vielsen som alle kan skrives ut i opptil A4. Det blir mulig å velge 6 bilder ferdig retusjert og behandlet ti l utskrift fra bryllupsfotograferingen. Jobben er beregnet til 35 timer. Pris: kr. 11.000,-.

Bryllupspakke 4: Fotografering av bryllupsdagen fra start til slutt

For de som vil forevige hele bryllupsdagen og gjøre den helt uforglemmelig.  I løpet av dagen vil det bli tatt mellom 1200 og 1800 bilder. I tillegg til innholdet i pakke 3 får du med alle høydepunktene som kakekutting og underholdningen fra venner og familie. Bildene leveres i full oppløsning på DVD og dere får også en ferdig DVD med slideshow. Dette er en yppelig gaveide. Det blir øyeblikk, stemninger og følelser. Latter og tårer. Pris:kr. 16.000,-.

 

 

Fotograf Jens-Morten Øvervoll. Tromsø Norway